SONAX XTREME Čistač unutrašnjosti 500 ml

8,29  "PDV uključ."

SONAX je često prvi kod odabira kupaca

SKU: 114045 Kategorija:

Opis

SONAX Čistač unutrašnjosti automobila

Kako bi vaš auto imao čistu i urednu unutrašnjost, sve plastične površine potrebno je dobro očistiti.

Sonax Xtreme čistač unutrašnjosti je sredstvo posebno razvijeno za higijensku čistoću vašeg automobila. Moćna formula pruža intenzivnu higijenu. Neutralizira neugodne mirise. Čak se i nježne mrlje na unutarnjim oblogama uklanjanju nježno, ali učinkovito. Ugrađeni neutralizator mirisa istodobno uklanja dim cigarete, životinja i druge neugodne mirise. Pri tom ostavlja čistu svježinu u vašem automobilu. Kad je riječ o high-tech proizvodima za njegu automobila,

SONAX mora biti vaš prvi izbor. Više od 50 godina iskustva, najviši standardi kvalitete i status vodećeg proizvođača auto kozmetike u Njemačkoj jamče visoke prihode i povratak zadovoljnih kupaca.

Kad je riječ o vrlo kvalitetnim proizvodima za njegu automobila, SONAX je često prvi kod odabira kupaca. Više od 50 godina iskustva, najviši standardi kvalitete i status vodećeg proizvođača auto kozmetike rezultiraju velikim brojem zadovoljnih kupaca. Stalna ulaganja u istraživanje i razvoj temelj su inovativnih i izuzetno učinkovitih novih proizvoda. Proizvodi stvoreni da zadovolje potrebe najzahtjevnijih kupaca.

Kvalitetu proizvoda garantira vrhunski tim stručnjaka u laboratorijima u sklopu tvornice. Prema mnogima istraživanjima najviše je prepoznatljivo ime u kategoriji auto kozmetike u mnogima zemljama. Paleta proizvoda zadovoljava potrošače u bilo kojemu dijelu njege i održavanja vozila. Isto tako tu su i proizvodi namijenjeni profesionalnoj upotrebi. SONAX je službeni dobavljač F1 tima Mclaren Mercedes.

SONAX ima najbolje ocjene u stručnom tisku te pobjede na usporednim testovima. Priznanja uglednih istraživačkih institucija potvrđuju visoku kvalitetu SONAX proizvoda. Također, što je posebno važno za vlasnike automatskih autopraonica, SONAX nudi vrhunsku kvalitetu kompletne linije proizvoda za njegu i održavanje vozila.

Možda će vam se također svidjeti…